Setterit

Punainen Irlanninsetteri | Red Irish Setter

Luonne: Kovapäinen, Fiksu, Tarkkaavainen ja Uskollinen.

Ulkonäkö: Pyörryttävän kaunis väri, punaruskea, rinnassa hiukan valkoista. Matalalle kiinnittyneet riippuvat korvat. Pää kapea korvien kohdalta. Kaula kohtalaisen pitkä ja lihaksikas. Naaraat (korkeus): 55 - 62 cm ja Urokset: 58 - 69 cm.
Kaikinpuolin kaunis koira.

Hei, ja tervetuloa Setterit ryhmän sivuille. Tämä ryhmä edustaa ihmisiä jotka omistavat oman pienen sählääjän tai ovat muuten vain lääpällään tähän rotuun.

Setteri terveisiä kaikille sivuilla käyville.

TigerNeko & Miro

Englanninsetteri | English Setter

Luonne: eloisa, erittäin ystävällinen, ennakkoluuloton, rohkea ja avoin.

Ulkonäkö: Englanninsetteri on kooltaan keskikokoinen, uroksen säkäkorkeus on 65 - 68 cm, narttujen 61 - 65 cm. Paino vaihtelee yleensä 25 - 35 kg:n välillä. Värejä on hyvinkin erilaisia; pääsääntö on kuitenkin, että valkealla pohjalla on mustia ja/tai punaisia pilkkuja.

Onko sinulla Setteri ? Entä haluaisitko hankkia sellaisen ? Olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Koko sivu on omistettu Setteri Harrastajille, tai niiden ihailijoille. Jos Setteri ei ole tuttu rotu niin voit lukea niistä tietoa sivun alareunasta. Jos sinulla on kysymyksiä Settereistä niin Foorumille vain ! TervetuloaSetterit -Ryhmän sivuille

-Tigerneko & Irlanninsetteri Miro

Gordoninsetteri | Black and Tan Setter / Gordon Setter

Luonne: Rohkea, avoin, ystävällinen ja tasainen luonteenlaatu.

Ulkonäkö: Kaunis musta koira, kastanijan punaisine merkkeineen. Merkit jaloissa ja kuonossa. Pitkä, kuiva, kaareutuva kaula, ei löysää kaulanahkaa. Keskikokoiset, ohuet, matalalle kiinnittyneet, päänmyötäiset.
Kirsu musta tai pähkinän ruskea.

 Ryhmän jäsenet (9) 


1 - 9 / 9
Ensimmäinen | << | >> | Viimeinen

 Tiedot 

Setterit

Ryhmä on luotu: 25.1.2008

9 jäsentä ryhmässä

Tämä ryhmä on kaikille, jotka omistavat oman ihanan Setteri mussukan. Settereitähän on neljänlaisia; Gordoninsetteri, Irlanninsetteri, Englanninsetteri sekä Punavalkoinen Irlanninsetteri. Jos jokin näistä roduista löytyy kotoasi, ole hyvä ja liity ryhmään